De
bløde løg har fået et asiatisk tvist med soja og ingefær. Lidt marmelade og
sukker giver sødme, og lidt vineddike runder af.
Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
# Ingredienser til Hakkebøf med sursøde løg:
300
g hakket oksekød
15
g smør
Sur/søde
løg:
2
store løg (fintsnittet)
15
g smør
1
fed hvidløg (finthakket)
10
g frisk ingefær (finthakket)
1
spsk sojasauce
2
spsk abrikosmarmelade
1
spsk sukker
1
spsk vineddike
3
spsk vand
salt
og peber
Tilbehør:
kartofler
hakket
persille
*
Sådan laver du Hakkebøf med sursøde løg:
Steg
løgene bløde i smør ca. 8 min.
Tilsæt
hvidløg og ingefær og steg 1 min.
Tilsæt
de øvrige ingredienser og lad løgene simre til væsken næsten er kogt ind.
Smag
til med salt og peber.
Ælt
kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer.
Steg
dem på en varm pande med smør 4-5 min. på hver side.
Server
med sursøde løg, kartofler og persilledrys.
Her finder du flere opskrifter på dejlige hakkebøffer. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD