Det gør sig ualmindeligt godt med asparges og skaldyr samt æg.
Så server denne fantastisk lækre ret til dine gæster eller til dit påskebord. Så
bliver påsken reddet
# Ingredienser:
Til en person:
4-6 aspargessnitter
6-8 rejer el. muslinger
1 spsk smør
2 spsk fløde
salt, peber
1 æg
* Tilberedning:
Fordel asparges og
skaldyr i en ovnfast form, kom smør, fløde, salt og peber over.
Brug portionsforme
eller et stort ovnfast fad.
Tilpas
ingredienserne til antal personer).
Slå ægget (æggene)
ud i midten og sæt retten i ovnen 10-15 minutter ved 200 °C.
Se alle de bedste opskrifter med Æg.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.