Oeuf sur le plat er fransk og betyder et spejlæg stegt med
solsiden opad. Her bages rejer, avocado, ingefær og et æg på en tallerken –
superlækkert
Til 1 Person
# Ingredienser
smør til smøring
salt og peber
1 spsk rejer
1 spsk avocado i tern
½ tsk friskrevet ingefær
frisk koriander
1 stort æg
3 spsk fløde
* Tilberedning
Smør et portionsfad eller en dyb tallerken og drys med salt
og peber.
Miks rejer, avocado, ingefær og halvdelen af korianderen.
Fordel i fadet med et lille hul i midten.
Slå forsigtigt ægget ud i hullet.
Hæld fløden rundt i hviden.
Bag ved 190 °C i 8-12 min til hviden er stiv, men blommen
stadig blød.
Server med resten af korianderen ovenpå.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.