De
nye kartofler passer fint sammen med sæsonens dejlige grønsager og
krydderurter. Brug panderetterne som grøn ret eller tilbehør.Arbejdstid:
20 min. Stege/bagetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
Ingredienser til Æggekage:
125
g frisk spinat
125
g grønne asparges
1
løg (finthakket)
½
spsk olie eller smør
250
g kogte nye kartofler (i terninger eller skiver)
4 æg
2 dl
mælk
3
spsk hvedemel
salt
og peber purløg
Tilbehør:
rugbrød
*
Sådan
laver du Æggekage:
Skyl
spinaten grundigt i flere hold koldt vand og slyng den tør.
Skyl
de grønne asparges og skær dem i snitter - kasser de nederste træede ender.
Steg
løgene bløde og blanke på en pande med olie eller smør.
Tilsæt
asparges og steg under omrøring 2 min.
Tilsæt
kartofler og varm det igennem.
Pisk
æg, mælk og mel godt sammen og krydr med salt og peber.
Vend
spinaten i grønsagerne på panden og hæld æggemassen ved.
Bag
æggekagen ved middelvarme (på komfur eller i ovn) ca. 15 min.
Pynt
med purløg og server med rugbrød.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige æggekager. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD