Opskrift på lækker fiskeburger med rødspættefilet og skøn
fyldig
karsecreme
- perfekt til både aftensmad og frokost - det er god smag.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. ca. 8
min.
#
Ingredienser til :
2
store burgerboller
250
g rødfiskefilet med skind (eller skrubbefileter)
1 spsk
olie
salt
og friskkværnet peber
150
g kvark eller fromage frais
4 spsk
klippet karse (se tips)
½
agurk
*
Sådan
laver du Fiskeburger med karsecreme:
Rids
fisken på skindsiden, og brun den med skindsiden nedad i varm olie på en
slip-let pande.
Lad
den stege færdig ved jævn varme 7-8 min.
Krydr
med salt og peber.
Varm/rist
bollerne, og flæk dem.
Smør
dem med kvark rørt med karse, salt og peber.
Skær
tynde lange skiver af agurk, fx med ostehøvl.
Læg
fisk og agurk mellem de overskårne burgerboller, og klem lidt sammen.
TIPS:
Kan du ikke lide karse, så brug hakket basilikum, hakket rucola, hakket spinat eller
en krydderurt du synes om.
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD