Logo

Indisk-krydret omelet med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk-krydret omelet med ris

  

Vi har brugt peberfrugt i omeletten, men brug gerne andre grønsager som fx squash, porrer, spidskål og/eller champignon.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min.

 
# Ingredienser til Indisk-krydret omelet med ris:
1 dl ris
1 løg
1 fed hvidløg
15 g frisk ingefær
1 grøn peberfrugt
1 spsk olie
1 tsk karry
1 tsk groft salt
4-6 æg
1 dl mælk

 
Tilbehør:
rucola eller anden salat brød
*

 
Sådan laver du Indisk-krydret omelet med ris:
Kog risene efter pakkens anvisning.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.
Skræl ingefæren, og riv den fint.
Rens peberfrugten, og skær den i strimler.

 
Steg løg og hvidløg klare i olie, tilsæt peberfrugt og steg det et par min.
Rør ingefær, karry og risene i. Krydr med salt.

 
Pisk æggene sammen med mælk.
Hæld æggeblandingen på panden, og steg i 4-5 min. ved svag varme, til omeletten er stivnet.
Server med rucolasalat og brød.

 
Her finder du flere opskrifter på dejlige omelet. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 10.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her