Logo

Pariserbøf 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pariserbøf 2


Det bliver ikke bedre - opskrift på den klassiske pariserbøf med et lille twist og i en virkelig lækker og nem version - få opskriften lige her.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Pariserbøf:
½ løg eller 1-2 forårsløg
50 g syltede rødbeder
50 g syltet agurk
200-300 g magert hakket oksekød
1 æg
2 skiver groft brød
25-50 g smør
1-2 tsk kapers
sprød salat
salt og peber
evt 2 rå æggeblommer

 
*

 
Sådan laver du Pariserbøf:
Hak løg, rødbeder og syltet agurk.
Ælt kødet med æg, salt og peber og form det til 2 flade bøffer på brødskiverne.
Steg dem med kødsiden nedad på en pande med smør ca. 4 min.
Vend dem og steg dem til brødet er gyldent ca. 3 min.
Anret med det hakkede tilbehør, kapers og lidt sprød salat.
Server straks.

 
INFO: Pariserbøf er en bøf af hakket oksekød, lagt på et stykke hvidt brød og stegt i kort tid, med tilbehør efter egen smag som en rå æggeblomme, hakkede syltede rødbeder, hakkede rå løg, kapers, høvlet peberrod og pickles. Pariserbøffen findes på næsten alle danske frokostrestauranter og er også en hverdagsspise, da den ikke er dyr at lave. 




 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her