En fornem
pastasalat: med nødderne og den krydrede ahornsirup bliver
den mere elegant og raffineret end nogen anden - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
150 g pasta fx små
penne
3 spsk valnøddekerner,
hakkede
2 spsk pinjekerner
2 spsk hasselnødder,
hakkede
4 spsk citronsaft
salt, peber
2 tsk ahornsirup (eller
honning)
4 spsk olie og 2
spsk valnøddeolie
3 forårsløg
4 stilke bredbladet
persille
1 bakke karse
* Tilberedning
1. 150 g pasta koges efter anvisningen på
emballagen i rigeligt letsaltet vand.
3 spsk valnøddekerner
hakkes.
De ristes sammen med
2 spsk pinjekerner og 2 spsk hakkede hasselnødder på en pande uden fedtstof.
4 spsk citronsaft,
salt, peber og 2 tsk ahornsirup røres sammen.
4 spsk olie og 2
spsk valnøddeolie piskes i, lidt ad gangen.
2. Det hvide og det lysegrønne af 3 forårsløg skæres
i smalle ringe.
Bladene af 4 stilke
bredbladet persille hakkes fint.
Karse klippes af 1
bakke.
Vandet hældes fra
pastaen. lad den dryppe godt af og bland den med citrondressingen.
Nødder, krydderurter
og forårsløg tilsættes.
Der tilsættes evt.
ekstra krydderi, og salaten rettes an.
Energi pr. portion:
15 g protein, 52 g fedt, 67 g kulhydrater = 807 kcal (3380 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.