Ved hjælp af æg og
få andre råvarer, er det hurtigt at fremtrylle gode retter til forret, frokost-eller
middagsbordet. Det er æg i en fart
Til 4-8 personer.
Tilberedningstid: 30 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
4 hårdkogte æg (9-10 min)
4 spsk mayonnaise
2 spsk piskefløde
sellerisalt
hvid peber
1 spsk fintklippet
purløg
Forslag til pynt:
sardeller
ansjosfileter
skinkestrimler
oliven
trøffelskiver
syltet peberfrugt
el. frisk peberfrugt
* Tilberedning:
1. Pil og del æggene
på langs.
Tag blommerne ud og
passer (gnid) dem gennem en sigte.
Bland de purerede
æggeblommer med mayonnaise, fløde, sellerisalt og peber.
Del blandingen og
tilsæt fintklippet purløg til den ene halvdel.
2. Sprøjt
æggeblommemassen ud i de halve æg og garner (pynt) efter smag.
3. Server æggene med
brød og salat til.
Beregn 2 halve æg
pr. person.
Se flere fyldte æg
Se alle de bedste opskrifter med Æg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.