Lige
nu smager grønsager og krydderurter af ekstra meget. Brug dem i en hurtig
æggekage.
Grønt
og godt.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 15
min.
#
Ingredienser til æggekage med squash og majs:
Æggemasse:
1
dl mælk
1 spsk
kartoffelmel eller majsstivelse
5 æg
salt
og friskkværnet peber
Fyld:
1
majskolbe
1
lille fast squash
25
g smør
2-3
kviste frisk timian
100
g små tomater (gerne i flere farver)
Tilbehør:
ristet rugbrød
*
Sådan
laver du æggekage med squash og majs:
Pisk
mælk sammen med kartoffelmel eller majsstivelse, og pisk æggene i.
Krydr
med salt og peber.
Træk
bladene af majskolben, og skær majskernerne af med en kniv.
Vask
squashen, og skær den i terninger.
Steg
majskerner og squash på en pande med smør, og krydr med timian.
Hæld
æggemassen på panden, læg stykker at tomat på æggekagen, og steg videre ved
svag varme i ca. 10 min., til den er næsten helt stivnet.
Server
æggekagen med ristet rugbrød.
Her finder du flere opskrifter på dejlig æggekage. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD