Her er en god og mættende sandwich - perfekt til dagens
madpakke. Du kan røre salaten sammen aftenen før og blot lægge sammen med brødet
om morgenen.
Arbejdstid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Æggesandwich med skinke:
2 hårdkogte æg
75 g kogt skinke
¼ rødløg
4 spsk mayonnaise
1-2 tsk dijonsennep
1-2 tsk frisk timian (finthakket)
4 skiver groft rugbrød eller rugsandwichbrød
2-4 sprøde salatblade
salt og peber
*
Sådan laver du æggesandwich med skinke:
Hak æg, skinke og rødløg.
Rør mayonnaise sammen med sennep, finthakket timian, salt og
peber.
Rør de hakkede ingredienser i og fordel æggesalat og
salatblade mellem brødet.
Skær brødet i de rigtige trekanter.
Kilde: Hjemmets bedste MAD