Her får du alt godt
fra havet i 5 spændende udgaver. Med hummer, rejer, og med østers, med
skaldyrsrester og mayonnaise med citron og purløg.
Forberedelse: 10
min. 2 personer
# Ingredienser
Fx
1 forkogt hummer
150 g kogte, hele
rejer
6 store rejer med
hoveder og ben
6 forkogte jomfruhummere
150 g små
spisesnegle
500 g konksnegle
(konkylier)
1 citron
1 stilk persille
* Tilberedning
Halver hummeren i 2
på langs.
Arranger de
forskellige valgte skaldyr smukt på et fad,
gerne over knust is.
Skær citronen i 2
halve "blomster" med en lille kniv.
Pynt med små
persillekviste.
Serveres afkølet.
Mayonnaise med dijonsennep
Rør 1 tsk
dijonsennep og 2 æggeblommer i en skål.
Smag til med salt og
peber.
Tilsæt gradvist 2 dl
olie under konstant omrøring.
Serveres til
skaldyr.
Mayonnaise med citron
og purløg
Lav en mayonnaise
som ovenfor.
Tilsæt saften af ½
citron, 50 g cremefraiche
og 1 spsk klippet
purløg når den er færdig.
Østersfad med
skalotteeddike
Udvid fadet med 12
østers.
Bland 2 dl
hvidvinseddike med 2 skalotteløg i tynde skiver.
Lad det trække 4 timer
i køleskab.
Server det til
østersene.
Ris med flamberede
skaldyrsrester
Pil og afskal evt
skaldyrsrester.
Brun dem let på panden
i 10 g smør, og flambér med whisky.
Tilsæt 1½ dl
piskefløde. Kog 125 g ris, og giv dem til.
Se alle de bedste
opskrifter med Skaldyr Rejer Hummer Østers Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------