Køb berberi-andebryster: De er meget smagfulde og kødfulde
og sammenlignet med andre tamænder er de temmelig fedtfattige 💋
Til 2-4 portioner. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
150 g røget stribet flæsk
200 g champignoner
2 fed hvidløg
2 andebryst (a 350 g)
2½ dl rødvin
1 dl hønsebouillon
saucejævning til brun sauce
1 glas perleløg (170 g drænet vægt)
salt og peber
* Tilberedning
1. Røget stribet flæsk skæres i terninger.
Champignoner gøres i stand.
Hvidløgsfed skæres i skiver.
2. Skindet på 2 andebryst ridses i rudeformede tern.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold pande og
steg dem i 10 min ved mellemvarme.
Der krydres med salt og peber, kødet vendes og steges videre
i 2 minutter på den anden side.
Derefter pakkes det ind i alufolie og hviler
lidt.
Fedtet hældes fra.
3. Flæsk, champignon og hvidløg kommes på panden og
steges i 2-3 minutter under omrøring.
Rødvin og hønsebouillon hældes ved, bringes i kog og jævnes
med lidt saucejævning til brun sauce.
4. Perleløg dryppes af og blandes i saucen.
Smag til med salt og peber.
Andebrysterne skæres i skiver og serveres med saucen.
Energi pr. portion (til 4): 39 g protein, 36 g fedt, 2 g
kulhydrat = 490 kcal (2048 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.