En frisk og nem ret
som kan forberedes i god tid. Det er desuden en udmærket måde at bruge rester
fra julen på. Og det smager jo fantastisk
Tid: 15 min + 2
timer til marinering. 4 pers.
# Ingredienser
400 g kogt
juleskinke, skåret i 8 skiver (ikke for tynde)
2 appelsiner
2 spsk nøddekerner
MARINADE:
1 appelsin, saft af
1-2 spsk HP-sauce
½ spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Læg skinke
skiverne på et fad med en lille kant.
2. Skræl
appelsinerne.
Sørg for at så meget
som muligt af den hvide hinde kommer væk.
Skær appelsinerne i
tynde skiver.
Læg dem på
skinkeskiverne.
3. Bland
ingredienserne til marinaden. Hæld den over kødet.
4. Hak nødderne
groft.
Drys dem over skinke
og appelsin.
Dæk med plastfolie
og lad det trække et par timer.
5. Server med
broccoligratin eller små grønkålssouffleer,
Brød og evt. en blandet salat.
Tips: Juleskinken kan erstattes med kogt skinke,
som skæres i ½ cm tykke skiver.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------