En dessert der gør sig godt, den er dejligt iskold og
læskende, og så vil dine gæster elske at spise den - Du får succes med denne
opskrift 😎
Den lette frugtsuppe tager sig ekstra godt ud, hvis den
tilberedes med blodappelsiner
Til 2 personer. 💋 Er du alene så halvér
ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
½ l appelsinsaft
2 strøgne tsk Maizena
1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk)
1 lille kanelstang
4 kardemommekapsler
1 æggehvide
1 knsp salt
2 spsk sukker (med lidt top)
* Tilberedning
1. Tag 5 spsk fra ½ l appelsinsaft og rør dem med 2
strøgne tsk Maizena.
Resten af saften, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk), 1
lille kanelstang og 4 kardemommekapsler bringes i kog under stadig omrøring,
tildækkes og stilles derefter til side.
2. 1 æggehvide piskes stiv med 1 knsp salt.
2 spsk sukker (med lidt top) hældes langsomt i æggehviden,
mens der piskes videre i 2 min.
Udstik små æggehvideboller med 2 teskeer, og sæt dem på den
varme suppe.
Lad det hele trække under låg ved svag varme i 10 min.
Suppen må ikke mere koge, og låget skal blive på
gryden!
3. Før serveringen fjernes kanelstangen og
kardemommekapslerne.
Energi pr. portion: 4 g protein. O g fedt. 48 g kulhydrater
= 228 kcal (952 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.