Avocado indeholder masser af vitamin E. Det er godt for huden, fx før de første kraftige solstråler - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. 💋 Er du alene så halvér
ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
150 g cherrytomater
1 rødløg
1 romainesalat-hjerte
1 avocado
1-2 spsk citronsaft
5 spsk olie
salt, peber og 1 knsp sukker
200 g rødfiskefilet
¾ dl hvidvin
* Tilberedning
1. Cherrytomater skylles og halveres.
Rødløg skæres i smalle strimler.
1 romainesalat-hjerte skylles og skæres i mundrette stykker.
Avocado halveres, stenen fjernes, og frugtkødet løsnes fra
skallen med en ske, hvorefter det skæres i mundrette stykker.
2. 1-2 spsk citronsaft, 5 spsk olie, salt, peber og 1
knsp sukker piskes sammen og blandes med grønsagerne.
3. Rødfiskefilet drysses med salt. dampes mør under
låg i ¾ dl hvidvin ved middel varme i 5 min.
Tag fisken op. pluk den i mindre stykker og bland den forsigtigt
i salaten.
Energi pr. portion: 22 g protein. 49 g fedt. 5 g kulhydrater
= 540 kcal (2264 kJ)