En moderne klassiker: Med citrongræs og basilikum sker der et grønt mirakel med denne
gryderet
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
¾ l grønsagsbouillon
1 knust stængel
citrongræs eller skallen af 1 økologisk citron i strimler.
100 g gulerødder
100 g knoldselleri
100 g porre
100 g hamburgerryg
200 g dybfrosne
ærter
3-4 spsk
kartoffelmospulver.
salt og peber
1 spsk hakket
basilikum
* Tilberedning
1. ¾ l grønsagsbouillon bringes i kog med 1
knust stængel citrongræs.
2. 100 g gulerødder, 100 g knoldselleri og 100
g porre skæres i 1 cm store terninger.
De kommes i
bouillonen og koger 8 minutter.
3. 100 g hamburgerryg skæres i terninger,
tilsættes sammen med 200 g ærter og koges 3-4 min.
4. Suppen jævnes under omrøring med 3-4 spsk
kartoffelmospulver.
Der krydres med
salt, peber og 1 spsk hakket basilikum.
Energi pr. portion:
33 g protein, 6 g fedt, 23 g kulhydrater = 286 kcal {1200 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.