En pastaret som er
god at tilberede, når man vil have ekstra godt tilbehør - eller en lækker
selvstændig ret. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 30 min,
heraf ca 5 min til gratinering. 2-3 pers.
# Ingredienser
150 g store
pastamuslinger
1 pk. bladspinat (250 g)
½ dl pinjenødder
½ dl rosiner (helst
sultanrosiner)
salt og peber
1 dl piskefløde
½ dl reven
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger. Lad den dryppe af.
2. Optø spinaten og
hak den groft.
Rist pinjenødderne
på en tør stegepande.
3. Bland spinat,
pinjenødder, rosiner, lidt salt og peber.
4. Læg
pastamuslingerne i et letsmurt ovnfast fad.
Fyld dem med
spinatblandingen.
5. Pisk fløden til
skum og læg en lille klat på hver pastamusling.
Drys med parmesanost.
6. Stil retten i
ovnen og gratiner ved 250 °C i ca 5 minutter.
7. Server
pastamuslingerne med en blandet grøn salat.
Eller server dem som
tilbehør til røget laks, røget skinke eller hamburgerryg.
Tips: Hvis du ikke kan skaffe de store
pastamuslinger, kan du bruge de små. Sørg for at åbningerne vender opad, så
fyldet kan trænge ind.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------