Smager af en masse -
men er færdig på mindre end en halv time - Du får succes med denne
opskrift, så det er vel bare at prøve, ikk
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
30 g pinjekerner
100 g blade af
ramsløg
20+10 g pinjekerner
30+20 g parmesan
400 g gnocchi (fra
køledisken)
* Tilberedning
1. 30 g pinjekerner ristes på en pande uden
fedtstof og køles af.
100 g blade af
ramsløg skylles, duppes tørre og hakkes fint.
20 g pinjekerner hakkes groft, 30 g parmesan rives fint.
Det hele pureres med
stavblenderen sammen med 6 spsk olie, lidt salt og peber.
Smag eventuelt til igen.
2. 400 g gnocchi koges i rigeligt letsaltet
vand efter anvisningen på pakken.
Vandet hældes fra,
men 5-6 spsk kogevand gemmes.
De varme gnocchi
vendes med det samme i pestoen, der eventuelt forinden røres lidt mere cremet
med lidt kogevand.
Pynt ved serveringen
med 20 g høvlet parmesan, 10 g pinjekerner og evt et par ramsløgsstrimler.
Energi pr. portion:
19 g protein, 48 g fedt, 74 g kulhydrater = 802 kcal (3374 kJ)
INFO: Gnocchi er en række pasta, der består af forskellige
tykke, små og bløde dejboller, der kan være lavet af semulje, almindeligt hvedemel,
æg, ost, kartoffel, brødkrummer, majsmel eller lignende ingredienser, og
muligvis inklusive aromaer af urter, grønsager, kakao eller svesker.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.