Logo

Gourmetspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gourmetspid 

 
Der findes dem, der går op i mad. Og så findes der dem, der lever og ånder for det. Se her, hvordan du kan spise gourmet på spid – det er bare godt
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 person: kan udvides til flere.

 
# Ingredienser
4 dybhavsrejer
100 g kalvefilet
salt, friskkværnet peber
1 løg
1 tomat
4-5 champignon
2 spsk chilisauce
1 knsp timian
1 knsp oregano
1 knsp basilikum
1 fed hvidløg
1 spsk honning
½ spsk æbleeddike
1 tsk olie

 
* Tilberedning
Skyl evt. rejerne under rindende koldt vand og dup dem tørre.
Skær kødet i mindre stykker og krydr med salt og peber.
Skær løget og tomaten i både.
Rens champignonerne.

 
Sæt de forskellige ingredienser dekorativt på spid.

 
Rør en krydderblanding af chilisauce, timian, oregano, basilikum, knust hvidløg, honning og æbleeddike.
Grill spiddene over en trækulsgrill eller steg dem i olie på en pande/wok.
Pensl med krydderblanding lige inden de er færdige og server dem rygende varme.

 

Se de bedste opskrifter med Mad til 1

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her