En nem og hurtig opskrift, der har godt med grønt og er
super mættende. Skær i 2 min og kom det i ovnen, så er der frokost eller lækkert
tilbehør til hovedretten. Prøv den til koteletter eller andet stegt kød.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Gratineringstid: 15 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
4 peberfrugter
1 stor porre
300 g pølser,
bajerske eller frokostpølser
2 æbler
3 dl tomatjuice
groftkværnet peber
1 spsk rasp
smør
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 250
°C. Del peberfrugterne i halve og tag kernerne ud.
Kog peberfrugterne i
letsaltet vand få minutter.
2. Tag
peberfrugterne op af kogevandet og lad dem dryppe godt af.
Sæt dem i et smurt, ovnfast fad.
3. Rens og skyl
porren. Skær den i tynde skiver.
Giv skiverne et kort
opkog i peberfrugtvandet.
4. Skær pølserne i
skiver og æblerne i tern.
Bland porreskiver,
æbler og pølseskiver.
Kom dem i
peberfrugterne.
5. Hæld tomatjuicen
over og drys med kværnet peber og rasp.
6. Kom en lille
smørklat på hver peberfrugt inden fadet sættes i ovnen.
Lad peberfrugterne
gratinere i ca 15 min.
Server løse ris til.