De velsmagende hummerhaler anrettet på grønne salatblade er
fantastiske som forret. Der er flere måder at tilberede hummerhaler på, her ...
Tilberedningstid: 10 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
4 mellemstore, pillede og stegte eller kogte hummerhaler
salt og friskkværnet hvid peber
2-3 dråber citronsaft
3-4 blade radicchio eller icebergsalat
Til ribsdressingen:
3 spsk
mayonnaise
½ spsk
ribsgelé
1-2 tsk
æbleeddike
1 knsp karry
½ dl piskefløde
2-3 dråber cognac
100 g friske ribs
* Tilberedning
Krydr hummerhalerne med salt og peber og dryp dem med
citronsaft.
Anret salatbladene på en tallerken og fordel hummerhalerne
på salaten.
Rør mayonnaise, ribsgelé, æbleeddike og karry sammen og
krydr med salt og peber.
Pisk fløden til flødeskum og bland den forsigtigt i.
Smag dressingen til med cognac.
Fordel dressingen over hummerhalerne og pynt evt. med friske
ribs.
Se flere måder at tilberede hummerhaler
på
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.