Indianergryde kan
også laves med råt, hakket kød i stedet for kødsaucen. Tilsæt ekstra
krydderier, fx presset hvidløg og ekstra chilipulver.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
# Ingredienser
500 g oksekød
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
6 dl vand efter behov
2 dl mælk
2 store løg
250 g grønne bønner,
friske eller frosne
25 g smør
3-4 tomater
cayennepeber eller
chilipulver
persille
* Tilberedning
1. Svits 1 løg
og kom derefter kødet i og svits det sammen.
Efter det er blevet brunet, tilsættes friskhakket hvidløg og svits en gang mere.
Tilsæt derefter vand og mælk og lad det hele småkoge i 20-25 min.
2. Skær 2 løg i
ringe og svits dem i smør i en stor gryde sammen med bønnerne, der er skåret i
småstykker.
Når løgene er
gyldne, tilsættes kødsauce og tomaterne, der er skåret i skiver.
Lad retten snurre i
10 min.
3. Smag den til med
en anelse cayennepeber eller chilipulver og drys finthakket persille over.
Serveres med flutes
eller grove boller.
Se alle
opskrifter med boller HER