Der findes mange
lækre og populære blandinger, som passer til ris eller pasta. Her serverer vi
en eksotisk variant med hakket kød, bananer og varm gul safran.
Tid: 20-25 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 løg
1-2 spsk majsolie
400 g hakket oksekød
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
1-2 dl bouillon
(vand + terning)
½ g safran
1 dl fløde
½ knsp cayennepeber
2 bananer
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og hak
dem fint.
Det går nemt i foodprocessoren.
2. Opvarm olien i en
gryde.
Tilsæt løg og hakket kød. Lad det stege 5 min.
3. Tilsæt salt og
sort peber.
Spæd med bouillon og lad retten koge ved svag varme 10 min.
4. Kom stødt safran,
fløde og cayennepeber i gryden.
Lad det hele koge
yderligere 5 min.
5. Skræl bananerne
og skær dem i skiver.
Vend dem i retten
lige inden serveringen.
6. Server med løse
ris og en blandet salat med agurk, ananas og grøn salat.
Tips: Prøv til en forandring at bruge hakket
lammekød i retten.
Frys den ned i
portionspakker med ris.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød, Hakket lammekød eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------