Disse grillspid
byder på en helt ny smagsoplevelse. Du sætter skiftevis porre, lyst kød, æble
og banan på spid, derefter griller du dem på havegrillen eller i ovnen.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 små porrer
vand
2-3 bananer
8-10 skiver bacon
200 g skinkekød
250 g kyllingebryst
2 små æbler
GRILLSAUCE:
½ dl olie
2 tsk soya
1 tsk karry
lidt salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Skyl porrene og
skær dem i 5 cm lange stykker.
Blancher dem i
letsaltet vand.
Tag dem op og spul
dem i koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
2. Skræl bananerne
og skær dem i 2-3 cm tykke skiver.
Halver baconskiverne og sno dem om bananstykkerne.
3. Skær skinkekød og
kyllingebryst i passende tern. Skær æblerne i både.
4. Sæt stykker af
skinkekød, kyllingebryst, porre, banan og æble på 4-8 spid.
5. Bland
ingredienser til saucen.
6. Smag evt.
grillsaucen til med lidt salt og peber.
Pensl spiddene med
saucen.
7. Steg spiddene på
havegrillen eller under ovnens grill.
Server dem med bagte kartofler og en blandet salat.
Tips: Hvis du skal gøre det rigtig nemt, kan du
bruge en færdig grillolie og smage den til med karry.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------