Sund ret, hvor
kalveleveren får herligt selskab af chili og champignon. Den bedste
opskrift på en lækker hjemmelavet ret, som kan laves både mild i en familievenlig
udgave og som en hot udgave - få opskriften her.
4 personer.
Koge-/stegetid: ca 10 min.
# Ingredienser
400-600 g kalvelever
(frost)
2 bk. champignon (i
skiver)
1 chili
smør (til stegning)
salt og peber
* Tilberedning
1. Tø leveren op,
dup den tør, og del den evt. i mindre stykker.
Drys med salt og peber, og rist dem.
Læg dem til side, og hold dem varme.
2. Hæld svampene på
panden, og rist dem hårdt sammen med ringe af chili.
Server på salat med
ris eller ristet brød.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.