En luxuspræget og
original ret tilberedt af fine råvarer. Kalvelever med en lækker sauce. Her
er en virkelig lækker ret med ris, det er altid godt! Retten er nem
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g kalvelever i
skiver
2 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
¼ tsk peber
2-3 spsk cognac
1½ dl piskefløde
1 lille løg
1 æble
1 fed hvidløg
½ tsk Worcestershire sauce
1-2 modne avocadoer
1-2 spsk citronsaft
* Fremgangsmåde
1. Skyl leveren
hurtigt i koldt vand. Dup den helt tør.
2. Brun fedtstoffet
på en stegepande.
Steg leverskiverne
og krydr.
Hæld cognac og fløde
på.
3. Læg leveren i en sauterpande.
4. Pil og hak løget.
Skær æblet i både og hvidløget i skiver.
Svits løg, æble og
hvidløg.
Kom Worcestershire
saucen i og lad det hele simre et stykke tid.
5. Skræl avocadoerne
og skær dem i skiver.
Læg dem øverst i
panden. Dryp citronsaften over.
6. Server med vilde
ris og en grøn salat.
Tips: Du kan også strimle leveren og tilberede
alting som en gryderet.
Fremgangsmåden er
den samme som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------