Her der en lækker karry-omelet med tomat, spirer og
skalotteløg på toppen. Hurtig og nem aftensmad, til 4 lækkersultne personer.
4 Personer
# Ingredienser
12 æg
6 dl piskefløde
1 spsk stærk karry
1 revet løg
2 fed hvidløg,
finthakkede
2 kviste dild,
finthakkede
salt og peber
smør til stegning
Topping:
2 tomater,
grofthakkede
citronsaft
1 spsk madolie
1 bakke blandede
spirer
1 skalotteløg,
finthakket
* Tilberedning
Pisk æg, fløde,
karry, løg, hvidløg og dild godt sammen.
Krydr med salt og
peber.
Smelt lidt smør i en
stegepande, og lav 2 omeletter af æggemassen.
Steg ved moderat
varme, uden at røre, i godt 5-6 min.
Rul omeletterne,
skær dem hver i fire stykker, og læg dem på tallerkenerne.
Vend tomaterne med
lidt citronsaft, olie. salt og peber.
Fordel toppingen på
omeletstykkerne og drys med spirer og skalotteløg.
En omelet er 100
procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 min.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.