Citron, soltørrede
tomater og rosmarin skaber masser af velsmag i denne enkle pastaret.
Hjemmelavet og den absolut bedste opskrift. Retten er et
kæmpe hit
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 15 min.
# Ingredienser
500 g pasta (fx
bånd)
400 g laksefilet (uden skind)
salt og peber
2 dl bouillon
2 soltørrede tomater
(marinerede fra glas)
2 tsk rosmarin
(friskhakket)
1 tsk citronskal
(revet)
2 dl madlavningsfløde (8%)
500 g broccoli
250 g cherry tomater
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter
anvisningen på emballagen.
2. Skær laksen i 3x3
cm's tern, læg dem på bagepapir, og krydr med salt og peber.
Stil laksen i ovnen ved 225 °C i 5·10 min på midterste ovnribbe.
3. Bring bouillon,
soltørrede tomater i små tern, rosmarin og citronskal i kog i et par min.
Tilsæt fløden, og
kog det sammen i 3-4 min.
Vend pastaen i
saucen.
Fordel laks, dampede broccolibuketter og halve cherry tomater over.
Pynt evt. med lidt
frisk rosmarin.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.