En salt lille
godbid, som smager efter mere! Denne laksetatar er lidt anderledes, for vi har
rørt den med småbitte tern af gul og grøn peberfrugt. Ret nemt og lækkert
Tid: 15 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g gravet laks
1 rødløg
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 spsk majs- eller
olie
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
4 skiver landbrød
1 dl cremefraiche
* Fremgangsmåde
1. Skær laksekødet i
små tern.
2. Pil løget og hak
det fint.
Skyl og udkern peberfrugterne og skær dem i små tern.
Bland grønsagerne.
Tag lidt fra til pynt.
3. Rør derefter laks
og olie i blandingen.
4. Smag til med salt
og hvid peber.
5. Stik runde
stykker ud af brødskiverne og rist dem.
Dyp en ske i koldt
vand og form kugler af lakseblandingen.
Læg dem på
brødskiverne.
6. Læg lidt cremefraiche
på tallerkenen ved siden af brødet med laksen.
Pynt med resten af grønsagsblandingen.
7. Server
laksetataren som forret eller som natmad.
Tips: Røget laks kan bruges i stedet for gravet
laks.
Se alle de bedste
opskrifter med Fisk Laks eller med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------