Lammemørbraden er et lille, tyndt kødstykke, som er meget mørt og fint. Det kræver en skånsom
tilberedning, så pas på med varmen, når du bruner og steger.
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
400 g lammemørbrad
2 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk timian
SAUCE:
2½ dl yoghurt
naturel
2 spsk olie
½ tsk salt
½ bdt. persille
1 fed hvidløg
* Fremgangsmåde
1. Puds kødet af.
Smelt fedtstoffet på
en pande.
Når det er stegeklart lægger du lammemørbraderne på.
3. Brun kødet på
alle sider. Drys med salt, peber og timian.
Lad kødet efterstege
ved svag varme - ikke for længe!
4. Rør yoghurt
naturel og olie sammen til saucen.
Smag til med salt.
5. Skyl persillen og
hak den fint.
Rør den i saucen sammen med presset hvidløg.
6. Skær kødet i lidt
skrå skiver.
Server det med saucen og en blandet grøn salat.
Tips: I stedet for lammemørbrad kan du bruge
udbenet lammeryg.
Tilbered som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Lammekød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------