Her får du en nem og hurtig opskrift på gammeldags hønsekødsuppe,
der laves af rester af en kogt høne eller stor kylling. Kan serveres med
hjemmebagte boller
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
# Ingredienser
2 gulerødder
1 liter
hønsekødsuppe
2 æggeblommer
2½ dl piskefløde
rester af kogt
hønsekød
salt, hvid peber
bredbladet persille eller kruspersille
* Tilberedning
1. Skrab
gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kør dem til mos i blenderen med lidt
suppe.
2. Bring suppen i
kog, tilsæt mosen og lad det simre i 10 min.
3. Pisk
æggeblommerne med fløden og tilsæt lidt af den varme suppe.
Hæld det tilbage i
gryden og varm op under stadig piskning.
Suppen må IKKE koge.
4. Skær hønsekødet i
mindre stykker, der varmes i suppen.
Smag til med salt og peber og drys med grofthakket persille.
5. Giv hjemmebagte
boller til.