En spændende ret - tynde leverskiver med løgfyld. Lever er sundt, og denne ret med lever udgør derfor en fedtfattig ret med stor smag
Til 4-6 personer.
Tilberedningstid: ca 30 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
8-12 tynde skiver
lever
mel
salt, peber
50 g smør eller
margarine
Fyld:
4 løg
1 spsk smør
1 spsk olie
2 tsk hvedemel
1 dl fløde
citronsaft
merian
citronbåde
* Fremgangsmåde
1. Begynd med
fyldet.
Pil og hak løgene.
Smelt smør og olie sammen og rist løgene gyldne heri.
Drys mel over og spæd med fløden.
Krydr med salt,
peber, citronsaft og merian.
2. Vend
leverskiverne i salt- og peberblandet mel.
Smelt fedtstoffet
gyldent og steg leverskiverne heri ½-1 minut på hver side.
3. Læg leverskiverne
sammen to og to med løgfyldet og læg dem på et varmt fad.
Garnér med frisk
merian og citronbåde.
Giv kartofler og
grøn salat til.
Se alle de bedste opskrifter med Lever
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------