Navnet afslører den dominerende smag - sennep - i denne anderledes pastaret. Det skal helst være en fransk sennep. Ret nemt og lækkert
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
3 dl makaroni (200
g)
vand og salt
2-4 æg
2 tomater
SAUCE:
2 spsk smør eller
margarine
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
1½ spsk fransk
sennep
salt og peber
2 spsk hakket
persille
* Fremgangsmåde
1. Kog makaronien
efter pakkens anvisninger.
2. Kog æggene hårde.
Køl dem af. Pil og hak dem.
Skær tomaterne i
skiver.
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Drys melet over. Spæd med mælken, lad saucen koge 5 min.
4. Smag til med
sennep, salt og peber. Rør til sidst persillen i.
5. Læg makaronien
lagvis med saucen i et ovnfast fad.
Det øverste lag skal
være sauce.
Læg æg og tomater på
og pynt evt. med en kvist persille.
Server en blandet salat til.
Tips: I stedet for makaroni kan du bruge en anden
type pasta, fx
snegle, penne rigate
eller sommerfugle (farfalle).
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------