Mango giver en meget
fin smag til kyllingeretter. Sødmen og syren i frugten passer præcist til den
type kød. Retter med mango og kylling hitter netop nu! Det smager
saftsuseme godt.
Tid: 30-35 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g kyllingebryst
uden ben
1 porre
½-1 rød chilipeber
1 spsk olie
3 dl vand
1
hønsebouillonterning
2 tsk soya
1 tsk vineddike
1 spsk farin
1 tsk Maizena
2 mangofrugter
1 tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Skær
kyllingekødet i skiver.
2. Skyl porren og
skær den i grove strimler.
Skær chilipeber i
meget tynde strimler.
3. Opvarm olien på
en stegepande.
Steg kyllingekødet 2
min på hver side.
Læg dem over i en sauterpande.
4. Svits porre og
chilipeber og læg det i gryden.
5. Tilsæt vand,
smuldret bouillonterning, soya, vineddike, farin og Maizena udrørt i vand.
Giv det hele et
opkog.
6. Skræl
mangofrugterne, skær dem i tern og læg dem i gryden.
Smag til med salt og
peber.
7. Server kogte
jasminris til og en blandet Grøn Salat.
Tips: Hvis du vil have en mildere smag, kan du
erstatte chilipeber med fint strimlet rød peberfrugt.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------