Disse hurtige og nemme, flade kødboller kan serveres blot med grillede tomater eller som del af det store, traditionelle engelsk morgenmåltid med æg og bacon.
Forberedelsestid 5 min. Tilberedning 4-6 min. Portionen giver 8 stk.
# Ingredienser
1 tsk salt
¼ tsk friskkværnet sort peber
1 knivspids stødt fennikel
¼ tsk paprika
400 g hakket svinekød
1 spsk olie
* Tilberedning
1. Rør farsen med salt, peber, fennikelfrø og paprika.
Rør 2 spsk koldt vand i farsen.
Prøvesteg en lille kødbolle og smag på den for at tjekke, om
den er passende krydret.
Del kødet i 8 boller, der derefter gøres flade.
Medaljonerne skal være ca. 1 cm tykke.
2. Varm olien på en pande ved jævn varme.
Steg medaljonerne 3-5 min på hver side, til de er gyldne og
gennemstegte.
Hold dem varme.
Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.