Logo

Pølse i kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pølse i kål 

 
Kommen er et godt krydderi til næsten alle kålsorter. Her serverer vi røget medister på et leje af møre hvidkålsbåde og hakkede tomater.
Tid: 25-30 min. Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 lille hvidkålshoved (750 g)
1 ds. hakkede tomater (400 g)
1 tsk kommen
1 tsk salt
2-3 kviste persille
500 g røget medister

 
* Fremgangsmåde
1. Gør hvidkålen i stand. Skær den i tynde både.

 
2. Læg hvidkålen i en gryde. Hæld tomater på.
Krydr blandingen med kommen og salt.
Læg persillekvistene ved.

 
3. Træk skindet af pølsen og skær den igennem på langs.

 
4. Læg pølsestykkerne øverst i gryden.

 
5. Lad det hele simre under låg 20 min, eller til kålen er mør.

 
Tips: Retten kan også laves med andre typer pølser i skiver.
Du kan lave retten i mikroovn.
Tilberedningen bliver den samme, men ingredienserne lægges i et mikroegnet fad.
Dæk fadet til og tilbered ved 750W 8-10 min.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her