Kommen er et godt
krydderi til næsten alle kålsorter. Her serverer vi røget medister på et leje
af møre hvidkålsbåde og hakkede tomater.
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 4 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 lille
hvidkålshoved (750 g)
1 ds. hakkede tomater (400 g)
1 tsk kommen
1 tsk salt
2-3 kviste persille
500 g røget medister
* Fremgangsmåde
1. Gør hvidkålen i
stand. Skær den i tynde både.
2. Læg hvidkålen i
en gryde. Hæld tomater på.
Krydr blandingen med
kommen og salt.
Læg persillekvistene
ved.
3. Træk skindet af
pølsen og skær den igennem på langs.
4. Læg
pølsestykkerne øverst i gryden.
5. Lad det hele
simre under låg 20 min, eller til kålen er mør.
Tips: Retten kan også laves med andre typer pølser
i skiver.
Du kan lave retten i
mikroovn.
Tilberedningen
bliver den samme, men ingredienserne lægges i et mikroegnet fad.
Dæk fadet til og
tilbered ved 750W 8-10 min.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------