Ingen
dansk-italiensk blanding, men en enkel og forførende pastaret. Nudelissimo! - Du får succes med denne opskrift - den er bare go'
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
350 g hestebønner
(dybfrost)
230 g pasta fx penne
rigate
2 hvidløg
3 skiver bacon
salt, peber
2 tsk citronsaft
* Tilberedning
1. 350 g hestebønner koges i 4 minutter i
letsaltet vand, vandet-hældes fra, og bønnerne overhældes hurtigt med lidt
koldt vand.
Bønnekernerne
trykkes ud af skallen, og sættes til side.
2. 230 g pasta koges efter brugsanvisningen al
dente i rigeligt, letsaltet vand.
Derefter hældes
vandet fra.
3. 2 hvidløg hakkes fint og 3 skiver bacon skæres
i brede strimler.
Baconstrimlerne lægges i en kold pande og steges-sprøde ved-middel varme.
Hvidløget og bønnekernerne
kommes i og steges med i ca 2 min.
Det hele krydres med
salt, peber og 1-2-tsk citronsaft blandes med pastaen og rettes an på tallerkener.
Energi pr portion: 52
g protein, 6 g fedt, 121 g kulhydrat. 756 kcal (3167 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.