En lækker og hurtig ret, super lækker og god. Frisk pasta, bacon,
og tomater - Enkel og nem og alligevel fyldt med smag. Se opskrift...
Arbejdstid:
ca. 30 min. Koge/stegetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet.
(2
personer. Er du alene så halver portionen.)
# Ingredienser til Pasta med bacon og tomater:
200
g fuldkornspasta
2
liter kogevand og 4 tsk groft salt
100
g bacon (terninger)
2
spsk olie
1
lille løg (flakket)
1
fed hvidløg (finthakket)
1
mellemstor aubergine (små terninger)
1
spsk balsamico (eller vineddike)
4-5
tomater (terninger eller både)
2
håndfulde frisk basilikum
friskkværnet
sort peber
Tilbehør:
parmesanost
*
Sådan laver du Pasta med bacon og tomater:
Steg
baconterningerne gyldne på en pande med 1 spsk olie.
Hæld
fedtet fra og lad baconstykkerne dryppe af på køkkenrulle.
Steg
løgene blanke i en stegegryde med olie og tilsæt hvidløg og aubergine.
Skru
ned og steg til auberginen er er næsten mør.
Tilsæt
balsamico og kog igennem.
Tilsæt
tomater og kog igennem i ca. 5 min.
Bland
med bacon og smag til med salt og peber.
Kog
pastaen efter pakkens anvisning og hæld den i et dørslag.
Vend
den afdryppede pasta grundigt med grønsager og bacon.
Drys
med basilikum og server straks med friskrevet parmesanost.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige pasta. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD