En meget enkel måde at lave sauce på. Man tilsætter blot cremefraiche og danablu. Der behøves ingen
jævning. Det smager saftsuseme godt. Ret nemt og lækkert
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
240 g farfalle
(sommerfuglepasta) eller anden pasta
1 løg
375 g frossen hakket
spinat
2 dl cremefraiche
100 g danablu
2 spsk kapers
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen i
rigeligt med letsaltet vand efter pakningens anvisning.
2. Skræl løget og
hak det fint. Lad spinaten tø op i en gryde.
Tilsæt løg og cremefraiche.
Lad det koge 5 minutter.
3. Smuldr osten i og
tilsæt kapers.
4. Lad pastaen løbe
godt af og hæld saucen over.
Server med et brydebrød og skivede
tomater.
Tips: Saucen kan koges i mikroovnen. Optø spinaten
i en egnet form på lav effekt.
Tilsæt så løg, cremefraiche, ost og kapers. Rør rundt.
Dæk til og tilbered ved max. 750 W i 4-6 minutter.
Se alle de bedste opskrifter med Spinat Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------