Hverdagsmad
behøver ikke tage lang tid at tilberede. Her er et bundt nye gulerødder kogt i
en enkel pastaret med forårsløg.
Arbejdstid:
15 min. Kogetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så
halver portionen.
# Ingredienser til Pasta med forårsgrønsager:
250
g tørret pasta (fx penne)
2½
liter vand + 2 spsk groft salt
4-5
forårsløg
1
bdt nye gulerødder
2
spsk olie
friskkværnet
peber
friskrevet
parmesanost
*
Sådan laver du Pasta med forårsgrønsager
Kog
pastaen efter pakkens anvisning, men tilsæt gulerødderne i kogevandet de sidste
4 min. og forårsløgene de sidste 1-2 min. af kogetiden.
Hæld
vandet fra og dryp godt af.
Sæt
en stor gryde vand over at koge.
Rens
forårsløg og gulerødder og skær dem i passende stykker.
Bland
pasta og grønsager med olie.
Krydr
med peber og drys med ost.
Nyd
retten rygende varm og frisklavet.
TIPS:
En rest kan smages til med lidt hvid balsamico- eller æbleeddike og bruges som pastasalat.
Tilsæt lidt friskhakkede krydderurter.
Kilde: Hjemmets bedste MAD