Dagens pastaret har masser af fyld, en skøn cremet sauce og
så er den hurtigt sat på bordet.
Skøn og lækker opskrift -
Prøv den her!
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Pasta med kylling og champignon:
275 g kyllingebryst (i strimler)
250 g markchampignon (i skiver)
smør/olie
1 lille løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
salt og peber
1 spsk hvedemel
1 dl hønsebouillon
1 spsk hvidvinseddike
½ dl piskefløde
muskatnød
Pasta:
200 g spaghetti (eller anden pastatype)
250 g grønne ærter
50 g parmesanost (revet)
*
Sådan laver du Pasta med kylling og champignon:
Brun svampene på en varm pande med smør eller olie og tilsæt
løg og hvidløg.
Steg et par min. og tilsæt kødet.
Steg under omrøring 5 min. og krydr med salt og peber.
Drys melet over og vend rundt til det er opsuget.
Tilsæt bouillon og vineddike og kog det igennem.
Tilsæt fløde, kog det igennem og smag til med revet muskat,
salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og tilsæt ærterne det
sidste min.
Hæld pasta og ærter på et dørslag og så tilbage i den varme
gryde.
Vend sauce og parmesan i pastaen og server straks.
TIPS: Hæld evt. retten i et smurt ovnfast fad, drys med
revet ost og gratinér under grillen. Ærtene kan erstattes med broccolibuketter
eller snittede grønne bønner, som så skal koge med pastaen i 3-5 minutter.
Her finder du flere opskrifter på dejlig pasta. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
.
Kilde: Hjemmets bedste MAD