Denne pastaret med
hvidløgsduftende kyllingelever pifter du op med en heftig mexicansk sauce.
Der findes i
handelen et lille hav af forskellige saucer, som er mere eller mindre klar til
brug.
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
300 g pasta
400 g kyllingelever
1 ds. champignoner i skiver (ca 200 g)
2 spsk margarine
1 fed hvidløg
½ tsk salt
¼ tsk peber
SAUCE:
1 rød peberfrugt
1 spsk margarine
1 glas mexicansk
sauce
1 dl cremefraiche
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Optø
kyllingeleverne og skær dem i mindre stykker.
Hæld væden fra
champignonerne.
3. Smelt fedtstoffet
på en pande.
Lad det bruse af og læg kyllingeleverne på. Brun dem let.
4. Tilsæt
champignonerne og lad dem stege med.
Pres hvidløget over
og krydr med salt og peber.
Lad det stege 5-10
min.
5. Skyl og udkern
peberfrugten. Skær den i små tern.
Smelt fedtstoffet i
en lille gryde. Kom peberfrugten i og lad den stege let.
6. Kom den
mexicanske sauce i gryden og tilsæt cremefraiche.
Varm den godt igennem.
7. Hæld saucen i en
ring over pastaen.
Top kyllingelever og
champignonerne ovenpå.
Sæt friskreven parmesanost
på bordet, så man kan drysse på efter behag.
Suppler med en
blandet salat af kinakål, agurk og citrondressing.
Tips: I stedet for kyllingelever kan du bruge
kalvelever i små tern.
Gå i øvrigt frem som
anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling Pasta Grønsager eller Kyllingelever
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------