Du skal bruge hele hvidløg til denne lækre pastaret. Når hvidløgene koges, får de en fin og mild
smag, der bliver ekstra spændende, ved at man rister dem bagefter. Ret nemt og
lækkert
Tid: 25-30 min. 4
pers.
# Ingredienser
300 g tagliatelle,
gerne grøn
2 hele hvidløg
1 spsk olie
½ tsk salt
1 pk bacon
1 squash
2 bøftomater eller
4 almindelige
tomater
¼ tsk sort peber
parmesanost
* Fremgangsmåde
1. Del hvidløgene i
fed.
Læg dem i en gryde
og hæld vand på så det dækker.
Lad dem koge 3
minutter.
Skyl dem i koldt
vand og pil dem. Dup dem tørre med køkkenrulle.
2. Opvarm olien på
en stegepande og rist hvidløgsfeddene til de er gyldne.
Drys med salt. Hæld
hvidløgene op på et fad.
3. Skær baconet i
strimler.
Skyl squash og
tomater og skær dem i tern.
Svits baconet på
panden og tilsæt squash og tomater.
Krydr blandingen med
sort peber. Lad det simre nogle minutter.
4. Kog pastaen efter
anvisningerne på pakken.
5. Vend den nykogte
pasta i grønsagsblandingen og drys de ristede hvidløg over.
Server retten med
frisk reven parmesanost.
Tips: Baconet i opskriften kan erstattes med tern
af en eller anden god pølse.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta Grønsager eller Bacon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------