Friske asparges, spæde sukkerærter og gulerødder, ærter og aromatisk kørvel forvandler pastaen
til en forårspasta. Pasta
primavera er en amerikansk ret, der består af pasta og friske grønsager,
opfundet i 1970'erne.
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 25 min.
# Ingredienser
200 g hvide asparges
200 g grønne
asparges
150 g sukkerærter
1 gulerod
2 forårsløg
1 spsk olie
2 dl piskefløde
100 g dybfrosne
ærter
salt og peber
200 g penne (pasta)
2 spsk hakket kørvel
* Tilberedning
1. 200 g hvide asparges og 200 g grønne
asparges gøres i stand, skrælles og den nederste træede del skæres fra.
150 g sukkerærter
halveres på langs.
1 gulerod skrælles
og skæres i skiver.
2 forårsløg gøres i
stand og skæres i smalle skiver.
2. 1 spsk olie varmes op på en pande.
Aspargesene steges
ved middel varme i 2-3 minutter.
2 dl piskefløde
hældes ved.
Sukkerærter, 100 g
dybfrosne ærter og forårsløg tilsættes og koges i 2 minutter.
Der krydres med salt
og peber.
3. I mellemtiden koges 200 g penne i letsaltet vand
efter anvisningen på posen.
I de sidste 4
minutter af kogetiden koges gulerødderne med.
Vandet hældes fra,
og det hele dryppes af, før det blandes i saucen.
2 spsk hakket kørvel
vendes i.
Energi pr. portion:
23 g protein, 38 g fedt, 88 g kulhydrater = 790 kcal (3315 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.