Peberfrugtgryde med oksekød er en opskrift som giver en
dejlig gryderet med smag af peberfrugt og karry. Servér den sammen med
kartoffelmos.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min.
# Ingredienser
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
25 g smør
2 tsk karry
1 spsk hvedemel
3 dl suppe eller
bouillon af terning
300 g kogt oksekød
1 stort æble
salt, peber fra
kværn
1 spsk hakket bredbladet persille
* Tilberedning
1. Pil løget og skær
det i skiver.
Rens peberfrugterne, skrab kernerne ud og skær frugtkødet i strimler.
2. Svits løg og
pebre i smør i en stor gryde, til løget er gyldent.
3. Drys karry over
og svits det et minut.
Derefter drysses
melet over. Rør godt i retten.
4. Spæd med
suppe/bouillon og lad det småkoge i 2-3 min.
5. Skær kødet i
terninger.
Skræl æblet, fjern
kernehuset og skær frugten i tynde både.
Kog begge dele i
gryden. Lad det koge med i 5 min.
6. Smag retten til
og drys hakket persille over lige inden serveringen.
7. Til retten
serveres kartoffelmos eller løse ris.
Du kan med stor succes lave denne
kartoffelmos, se opskrift HER