Det behøver ikke
altid være "arrabiata", når det drejer sig om penne. Vores er ikke
mindre krydrede, men lige så lette at lave - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
3 løg
2 fed hvidløg
1 chili
250 g penne
2 spsk olie
125 g cherrytomater
1 spsk rasp
40 g smør
1 tsk timianblade, hakkede
* Tilberedning
1. 3 løg skæres i små terninger.
2 hvidløgsfed hakkes
fint.
1 chili udkernes og
hakkes.
250 g penne koges i
rigeligt letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.
2. I mellemtiden varmes 2 spsk olie op på en
pande, og 125 g cherrytomater steges ved stærk varme på alle sider i 1 minut og
tages op.
Så brunes løg,
hvidløg og chili i olien ved middel varme og under omrøring.
1 spsk rasp, 40 g
smør og 1 tsk hakkede timianblade blandes i.
Tomaterne kommes
tilbage på panden, og det hele holdes varmt.
3. Hæld vandet fra pastaen, og kom den over på
panden.
Alt blandes godt.
Der krydres med salt
og peber, og retten serveres.
INFO: Arrabiata-sauce, eller sugo all'arrabbiata på
italiensk, er en krydret sauce til pasta lavet af hvidløg, tomater og tørrede
røde chilipeber kogt i olie. Saucen stammer fra Lazio-regionen omkring
Rom.
Energi pr. portion:
17 g protein. 30 g fedt, 94 g kulh. = 721 kcal (3021 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.