Den hurtigste og
nemmeste måde at servere svinemørbrad på: pocheret og med æblepeberrod - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så godt
Til 2 personer 💖 Er
du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
100 g gulerødder
100 g knoldselleri
3½ dl grønsagsbouillon
2 svinemørbrad (a
175 g)
1-2 spsk friskreven
peberrod
150 g æblemos med
æblestykker i
1 spsk snittet
purløg
1 tsk citronsaft
salt og peber
¾ dl piskefløde
2 forårsløg
lys saucejævner
* Tilberedning
1. 100 g gulerødder og 100 g knoldselleri gøres
i stand og skæres i små terninger.
3½ dl grønsagsbouillon
bringes i kog, og grønsagerne kommes i.
2 svinemørbrad (a
175 g) kommes i bouillonen, der bringes i kog igen.
Mørbraderne pocheres
ved middel varme i 10 minutter.
2. 1-2 spsk friskreven peberrod blandes med 150
g æblemos med æblestykker i.
1 spsk snittet
purløg og 1 tsk citronsaft blandes.
Der krydres med salt
og peber.
3. Mørbraderne tages op af bouillonen.
Halvdelen af væsken
hældes fra.
¾ dl piskefløde
kommes i resten af den og bringes i kog.
2 forårsløg skæres i
skiver og tilsættes, og saucen jævnes med lys saucejævner.
Kødet serveres i
skiver og serveres med æble-peberroden og saucen til.
Energi pr. portion:
42 g protein, 16 g fedt, 26 g kulhydrater = 413 kcal (1735 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.