De smukke lilla frugter kan ikke spises rå, men stegt i olie eller bagt i ovnen bliver frugtkødet blødt og fyldigt. Auberginer findes i mange farver og faconer, men de ovale, mørklilla er nok de mest almindelige i
Danmark.
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 15 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
# Ingredienser til pitabrød:
1 stor aubergine
1-2 spsk olie
1-2 spsk tahin (sesampasta)
1-2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg persille
2-4 pitabrød
salt og peber
Tilbehør: grøn salat
*
Skyl auberginen og skær den i terninger.
Steg dem bløde i en sauterpande med olie ca. 15 min.
Pisk imens sesam pasta sammen med citronsaft, knust hvidløg,
hakket persille, salt og peber.
Vend det sammen med auberginerne og server i lune pitabrød
med en grøn salat som tilbehør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD