Porren snittes her
på langs, så den ligner lange pastastænger: Siden blandes den med rigtig pasta!
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 porrer
240 g nudler, fx
tagliatelle
1 pk bacon (150 g)
50 g valnødder
2½ dl mælk
125 g flødeost med
urter
½ tsk salt
⅓ tsk hvid peber
½ dl finthakket
purløg
* Fremgangsmåde
1. Skyl porrene og
skær dem midt igennem.
Skær dem i lange
tynde strimler.
2. Bring vandet i
kog i en stor gryde med 1 tsk salt/liter vand.
3. Læg porrer og
nudler i og lad dem koge 6-8 minutter.
Lad dem løbe godt
af.
4. Skær baconet i
strimler og hak nødderne groft.
Steg baconet i dets
eget fedt i en gryde.
5. Tilsæt valnødder,
mælk og flødeost.
Lad saucen koge ca
2-3 minutter.
Smag evt. til med
salt, samt hvid peber.
6. Hæld pasta og
porrer op i en stor skål.
Hæld ostesaucen over
og drys med purløg.
Server straks, gerne
med reven parmesanost til at drysse over.
Tips: Tagliatelle kan naturligvis erstattes med
andre typer af pasta.
Fremgangsmåden er
den samme.
Se alle de bedste opskrifter med Porrer Bacon eller Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------